Britney Spears solbriller – hvad hun er iført

Når du ser Britney Spears, kan du se hende iført solbriller. I virkeligheden, odds er temmelig godt, at når du ser hende på tv eller i et blad, uanset om de fanger hende i løbet af dagen eller sent om natten, der er hun, iført solbriller. Og hun er ikke iført fem dollar mærke du får på tankstationen. Chancerne er rigtig god, hun fik på en designer solbriller, og de ​​altid ser godt ud på hende. Så uanset hvad hun er iført næste, kan du forvente, Britney Spears solbriller til at kigge lige ret for hende.

Catching Britney Spears iført en stor par solbriller er ikke svært. På ethvert givet tidspunkt kan du få øje hende iført Dolce og Gabanna, Fox, Badgley Mischka, Tom Ford solbriller, eller Roberto Cavalli solbriller. De har hver en anden holdning, og de ​​tilføjer en særlig kontakt til hendes personlighed. Hun er blevet set iført aviator stil Cercione RC 299S fra Robert Cavalli, en smuk par, der dækkede hendes øjne uden svær hendes ansigt. Lucille fra Badgley Mischka er en stilfuld kunstværk, en du bare ikke bære med en laset tee-shirt og rippet nederdele, men Britney Spears solbriller valg synes at finde en måde at gøre det.

britney-spears

Dolce og Gabanna er en anden designer af Britney Spears solbriller favoritter og 6017 er en model, der er perfekt til hende. Britney synes at kunne lide de store solbriller, dem, der skjuler hendes ansigt, mens fremhæve hendes store og lyse smil. De 6017 er stor, men ikke alt for prangende og ikke overmande hende. Designeren logo D & G er stor nok til at lade dig vide, hvad hun er iført, men ikke så meget, at du synes, hun er en omvandrende tavlen. Det perfekte mix gør underværker for både D & G og for Britney, da de begge gør hinanden ser spektakulære.

Men et sæt solbriller Britney Spears er blevet fanget med et andet par fra Roberto Cavalli Solbriller, de Taigete 369S. De er store nok til at dække hendes ansigt, mens på samme tid at fremhæve hendes utrolige smil og 369S gør netop det og meget mere. Ud over at have et klassisk look, trim glans af de rammer lyser Britneys ansigt. Designet næsten gør det ligner hun er iført smykker, ikke solbriller, og viser den form for million-dollar ser Britney har prøvet at komme tilbage til sidst. Hvis du ønsker at tjekke ud flere af Britney Spears solbriller stilarter, så kom ind og tjek Solbriller Avenue.