En gennemgang af Cartier smykker

Som de fleste kvinder, jeg elsker diamanter, ædelstene, guld og fine ure, men jeg har aldrig været knyttet til nogen bestemt mærke af smykker. Efter alt, når folk ser på en diamant ring, de er mere tilbøjelige til at beundre selve stenen, end at spørge om ringens producenten.

Så længe de ser fabelagtig, jeg ikke noget imod det mærke, der er knyttet til mine halskæder, øreringe og ringe. Mindst det var, hvordan jeg følte, indtil jeg fandt ud af om Cartier smykker.

cartier

Selvfølgelig havde jeg hørt om Cartier smykker før, og har endda observeret et par stykker fra deres samling. Jeg har altid troet, at de ville være for dyrt for mig. Men en dag jeg var i stand til at undersøge nogle Cartier smykker tæt og jeg var i stand til at tage et kig på den prisseddel.

Jeg var overrasket over, at selv om prisen var høj, det var bestemt ikke ekstremt dyrt. Jeg mener, ville jeg ikke have til at indgive konkursbegæring for at kunne købe den halskæde eller noget lignende. Som et resultat, besluttede jeg at købe det særlige halskæde.

Halskæden gjorde mig føler særlige hver gang jeg bære det. Ligesom alle Cartier smykker, min halskæde var luksuriøse, stilfulde, og elegant. Jeg var meget imponeret af den blotte skønhed og fremragende håndværk af min halskæde. Fordi jeg foretrækker at have variation i mine smykker, jeg ejer en masse halskæder.

Men jeg finder mig selv iført min nye halskæde hele tiden. Jeg havde det, når jeg besøger kirken, på min arbejdsplads, ved særlige lejligheder, og selv når jeg går på uformelle lejligheder med mine venner. Efter et par uger, ville jeg tilføje et par mere Cartier smykker til min samling.

Da jeg ikke er en millionær, jeg måtte vente, indtil jeg havde sparet penge nok til at købe øreringe, jeg ønskede næste. Mens jeg var besparelse, besøgte jeg high-end detailhandlere, som Saks Fifth Avenue bare at se på Cartier smykker til at holde mig motiveret.

Jeg har også læst gennem hjemmesider og auktion websteder for at finde bedre priser på Carter smykker end dem, jeg normalt så på smykker butikker. Heldigvis var jeg i stand til at finde et par velrenommerede websteder, der tilbyder rabat Cartier smykker. Dette tillod mig at købe mine øreringe langt tidligere end forventet.

This entry was posted in Smykker.